Az AirTransferBuda transzfer szolgáltatásait garantálja, hogy Ön időben, kényelmesen érkezzen meg a megadott címre. Több ezer fuvar tapasztalatával pontosan tudjuk, milyen igények merülnek fel utasainknál, ha transzfer szolgáltatást igényelnek!

A transzfer egy olyan utazási forma, amely során a megrendelő a megrendelésnél rögzített fix áron utazik, a megjelölt időponttól és helyszínről az általa megjelölt címre, címekre. címre, címekre.

Tágas kisbuszaink kedvező áron, bármikor rendelkezésre állnak. Cégünk nagyrészt reptéri transzferek szolgáltatásával foglalkozik 9-fős klimatizált, újszerű kisbuszokkal valamint prémium kategóriás személygépkocsikkal (akár kombival).

• Gépjárműveink napközben is folyamatos fertőtlenítésen esnek át és a nap végén ózongenerátoros eljárással is tisztítjuk őket.
• Gépjármű vezetőink szájmaszkban és kesztyűben vezetnek melyet kérésre az utasoknak is biztosítunk.
• Minden járműben utasaink részére kézfertőtlenítő folyadékot biztosítunk.
• Cégünknek minden esetben fő a nyugodt és biztonságos utazás biztosítása!

Nálunk az Ön elégedettsége a legfontosabb!

Vállalunk még külföldi utakat, városnézést, esküvői menyasszonyi autó bérlést sofőrrel, rendezvények, fogadások, delegációk, céges beosztottak és partnerek szállítását.

Több ezer fuvar tapasztalatával pontosan tudjuk, milyen igények merülnek fel utasainknál, ha személy szállítási szolgáltatást igényelnek!

Szeretjük ezt a szakmát – szeretjük utasainkat!